SPIRAL STABILIZATION

SPIRAALISTABILAATIO

Terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmetodi


ILMOITTAUTUMINEN


Ilmoittautuminen Spiral Stabilization (SPS) / Spiraalistabilaatio -metodin koulutuksiin tulee tehdä kunkin koulutustapahtuman järjestäjälle, joka on ilmoitettu aina koulutuksen esittelyn yhteydessä Koulutuskalenterissa.  


Askel International Oy:n järjestämiin koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu netti-ilmoittautumislomakkeella, johon kunkin koulutuksen esittelyn yhteydessä on linkki Koulutuskalenterissa.  

Ilmoittautumislomake on koulutustapahtumakohtainen.


Tietosuojakäytäntö. Askel International Oy ei luovuta ilmoittautumislomakkeiden kautta saamiaan henkilötietoja kolmansille osapuolille.


Lisätietoja:

info@askelinternational.com


Huomiothan, että ilmoittautumisesi on sitova. Esteen sattuessa katso alla olevat peruutusehdot Askel International Oy:n järjestämiin koulutuksiin ilmoittautumisille. (Huomioithan, että muilla Spiral Stabilization (SPS) / Spiraalistabilaatio -metodin koulutuksia järjestävillä on kullakin omat peruutusehtonsa.)


Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä ilmoittautumista. Spiral Stabilization (SPS) / Spiraalistabilaatio -metodin koulutukset on suunnattu liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille.


Richard Smišekin (tai muiden ulkomaisten asiantuntijoiden) Suomessa pitämiin koulutuksiin ovat voimassa erityiset ilmoittautumis- ja peruutusehdot, jotka esitellään aina koulutuskohtaisesti.YLEISET PERUUTUSEHDOT


Ilmoittautuminen Askel International Oy:n koulutustilaisuuteen voidaan peruuttaa ilman kustannuksia viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen koulutusta kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info@askelinternational.com .


Ilman em. aikarajaa lähetettyä ilmoitusta koulutuksesta pois jääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.


Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumasta koulutukseen, palautetaan kurssimaksu ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Jos ilmoittautunut on estynyt osallistumasta, hän voi siirtää osallistumisoikeutensa toiselle henkilölle, jolla on koulutukseen osallistumiseen tarvittava perus- tai erityiskoulutus.


Mikäli koulutustilaisuus peruutetaan järjestäjistä johtuvasta syystä, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle kokonaisuudessaan.


Kurssimaksun maksaminen on ehdoton edellytys koulutukseen osallistumiselle.


Pidätämme oikeuden muutoksiin. Joillakin erityiskoulutuksilla voi olla omat peruutusehtonsa, joista ilmoitamme tapauskohtaisesti erikseen.


Lisätietoja:

info@askelinternational.com