SPIRAL STABILIZATION

SPIRAALISTABILAATIO

Terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmetodi

KOULUTUS

Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio -metodin koulutuksesta Suomessa vastaa Tiina Arrankoski, metodin valtuutettu kouluttaja. 

Peruskoulutukseltaan Tiina on liikuntatieteiden maisteri. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri liikuntalajien sekä kehonhallinta- ja liikuntaterapiametodien opettajana ja kouluttajana.

Spiral Stabilization -metodiin Tiina tutustui 2010-luvun alussa ja osallistui metodin kehittäjän Richard Smišekin koulutuksiin saavuttaen SPS Teacher -tason ja pätevöityen metodin kouluttajaksi.

Hänen viimeisimmät erikoistumiskoulutuksensa ajalla 2019-2023 ovat Spiraldynamik-, ISICO Scoliosis Master- ja MELT Method -koulutukset.

2000-luvun alkupuolelta lähtien hän on toiminut myös kansainvälisenä Nordic Walking -kouluttajana ja on tällä hetkellä kansainvälisen tieteellisen lajijärjestön International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n puheenjohtaja.

Miehensä Tuomo Kettusen kanssa - ja yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa - hän on kehittänyt tämän liikuntamuodon modernin version, konseptin, jossa yhdistyvät ryhti, kävelytekniikka ja näitä tukeva sauvojen käyttö: Modern Nordic Walking, moderni sauvakävely.

Tiina Arrankoski, Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio -metodin valtuutettu kouluttaja Suomessa.